Rehabiliteringsträning efter en skada

Många av oss har stillasittande jobb- eller livsstilar. Och för mycket stillasittande kan resultera i svaga muskler, stresskänslighet, övervikt, och dålig rörlighet. När vi sedan rör på oss så är det lätt att det blir lite för mycket, lite för snabbt. Men vi mår bäst av att röra på oss, så det borde vi göra, efter vår kropps förmåga.

Träna efter förmåga

Det bästa är att börja försiktigt och sedan öka belastningen efter hand för att vänja kroppen. Men detta är lättare sagt än gjort, det är lätt att dras med i entusiasmen. Särskilt om man utövar någon sport tillsammans med andra, såsom padel eller fotboll. Det finns en mängd olika anledningar till att vi skadar oss, och en mängd olika skador vi kan åka på. För skador kommer förr eller senare, och då är det bra att kunna behandla dem på bästa sätt.

Ta hand om dig

För behandling av rygg-led och idrottsskador finns muskelcentrum att vända sig till. De är experter och hjälper av den anledningen flera olika idrottslandslag. Med hjälp av diagnostiskt ultraljud kan man med stor precision se var problemet ligger och utveckla en skräddarsydd behandling åt dig.

Dessutom använder de sig av den beprövade stötvågsbehandlingen för behandling av senskador och muskelskador.