Skaffa något nytt inför din träning

Ibland kan det vara svårt att komma iväg till träningen. Motivationen tryter och det är du inte ensam om att känna. När du känner på det här viset kan det vara skönt med en liten skjuts. Du kan unna dig en present till dig själv för att få den där extra putten att faktiskt komma iväg.

Träna i gatumode

Idag är det allt vanligare att träningskläder följer de olika modetrenderna. Den senaste och största trenden är att klä sig i gatumode. Modet kommer från 80 och 90-talet ursprungligen när hiphopen föddes i USA. Nu har modet slagit igenom över hela världen och har influerat mer eller mindre alla typer av stilar. I det här ingår även träningskläder. För att du ska hänga med i modesvängen kan du alltså väva in olika inslag av gatumode i dina träningskläder.

Värm upp ordentligt

När du ska iväg och träna är det viktigt att du blir varm. Det här är för att du ska undvika skador. Ett hett tips är att införskaffa dig en luvtröja som följer den senaste trenden gatumode. På det här viset kan du vara trendig och varm på samma gång när du tränar.